Anne Harrits

Anne Harrits

Leder af ATU | Midt
anne@atumidt.dk
Anne står for den overordnede strategiske udvikling og for økonomien. Anne står for den daglige ledelse, planlægning og udvikling af programmet sammen med vores samarbejdspartnere og for kommunikation med eleverne. Anne står for den overordnede koordinering og rekruttering af elever.
Nis Peter Ahlmann

Nis Peter Ahlmann

Projektleder
nis@atumidt.dk
Nis er med til at arrangere den årlige sommercamp, og Nis er ansvarlig for seminarerne, der afholdes på Herning Gymnasium.
Nis er med til at udvikle de forskellige programmer, som ATU | Midt udbyder.
Nis er med til at rekruttere elever til det årlige optag på ATU | Midt.
Charlotte Frølich

Charlotte Frølich

Projektmedarbejder
charlotte@atumidt.dk
Charlotte er med til både at udvikle og afholde ATU | Midts aktiviteter og programmer.
Charlotte er desuden involveret i udviklingen af ATU | Fokus forløbene, der er målrettet alle elever fra gymnasieskolerne i Region Midtjylland.


Emma Sell

Emma Brinch Sell

Studentermedhjælper
emma@atumidt.dk
Emma er studentermedhjælper på ATU | Midt, og hvor hun blandt andet tager godt imod ATU'erne til de valgfrie aktiviteter og er med til at sikre den gode afvikling af de obligatoriske seminarer. Emma løser også administrative opgaver på kontoret. Emma er også med til den årlige sommercamp.
Oscar Nyman Brændstrup

Oscar Nyman Brændstrup

Studentermedhjælper
oscar@atumidt.dk
Oscar er studentermedhjælper på ATU | Midt, hvor han blandt andet tager godt imod ATU'erne til de valgfrie aktiviteter og er med til at sikre den gode afvikling på de obligatoriske seminarer. Oscar løser også administrative opgaver på kontoret. Oscar er med på den årlige sommercamp den første uge af sommerferien.
Lærke Kirkegaard

Lærke Kirkegaard

Studentermedhjælper
laerke@atumidt.dk
Lærke er på orlov i øjeblikket, fordi hun er i praktik i udlandet i forbindelse med sit studie.
Lærke er studentermedhjælper på ATU | Midt, og hvor hun blandt andet tager godt imod ATU'erne til de valgfrie aktiviteter og er med til at sikre den gode afvikling af de obligatoriske seminarer. Lærke løser også administrative opgaver på kontoret. Lærke er også med til den årlige sommercamp.