Kunstig intelligens, kunstigt sprog? – livestream med Anders Kofod-Petersen

Hjemme: Livestreames til din computer
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2022, 2021 – men du skal logge ind først.
Afdeling
Herning
1-årigt
Viby
Sidste tilmeldingsfrist
Onsdag, 13. december 2023 - 18:45

v/Anders Kofod-Petersen

Vi har i nogen tid været vant til at kunne finde vej ved hjælp af en GPS eller bede Siri om at ringe et nummer op på vores iPhone. Men det er først i disse år, at kunstig intelligens (AI) for alvor gør sit indtog i vores måde kommunikere og være i verden på:

Google forbereder svar på dine søgninger genereret af en kunstig intelligens, A-kasser anbefaler jobsøgende at bruge chatbotten ChatGPT til at få hjælp til ansøgninger og danske virksomheder er lige nu førende i Europa, når det kommer til brug af AI.

Men hvad er kunstig intelligens overhovedet for en størrelse? Hvordan udnytter virksomhederne teknologien bedst muligt? Og bør vi virkelig frygte, at de studerende bliver dummere og at vores arbejdspladser snart overtages af robotter?

Til denne livestream vil Anders Kofod-Petersen, innovatør, entreprenør og professor i anvendt kunstig intelligens, gøre os klogere på, hvad der er op og ned i denne nye, kunstigt intelligente verden.

45 minutters oplæg og 15 minutters spørgsmål.

Tilmelding

Du skal selv tilmelde dig ("købe en billet", det er gratis) direkte ved Folkeuniversitetet og oplyse dine kontaktoplysninger, så du kan modtage link til streaming. Dette gøres via følgende link: https://fuau.dk/aarhus/program/livestream/kunstig-intelligens-kunstigt-sprog-livestream-med-anders-kofod-petersen-2321-457

Streamingen foregår via programmet Microsoft Teams. Du modtager et link til streamingen i din kvitteringsmail, når du tilmelder dig.

OBS!

Tilmeld dig i god tid, og husk at tjekke dit spamfilter.

Brug gerne en pc med browserne Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox, hvor du kan deltage i forelæsningen direkte i browseren og ikke behøver at installere noget.

Skal du deltage fra en iPad/iPhone, kræver det, at du installerer appen Microsoft Teams og opretter en brugerprofil. 

 

  • Type
    Valgfri